Dorpsrestaurant TerHarte

In Dorpsrestaurant TerHarte in het Lokaal Dienstencentrum kan je elke weekdag terecht voor een lekkere en gezonde maaltijd tegen een betaalbare prijs van 8 euro. Het menu hangt uit in Lokaal Dienstencentrum TerHarte en Woonzorgcentrum Parel der Kempen en je vindt het ook op deze webpagina. De soep wordt geserveerd om 12 uur, het hoofdgerecht om 12.30 uur. Hulp nodig? Er zijn altijd vrijwilligers in de buurt om je te helpen.

Dorpsrestaurant TerHarte richt zich in de eerste plaats op senioren en zorgbehoevenden. Het is een plaats waar je samen, in gezelschap, een eenvoudige gezonde maaltijd kan eten en kan kennismaken met het aanbod van activiteiten van Lokaal Dienstencentrum TerHarte.

Reserveer op voorhand!

Je kan je maaltijd tot drie dagen op voorhand reserveren en betalen bij het onthaal van het Lokaal Dienstencentrum, telefonisch of door het reservatieformulier onderaan deze webpagina in te vullen en op de knop 'reserveren' te drukken. Je krijgt een bevestigingsmail. Reserveerde je telefonisch of via het reservatieformulier? Dan betaal je er op de dag van de maaltijd.

  • maaltijd op maandag: reserveer voor woensdag 16 uur
  • maaltijd op dinsdag: reserveer voor donderdag 16 uur
  • maaltijd op woensdag: reserveer voor vrijdag 16 uur
  • maaltijd op donderdag: reserveer voor maandag 16 uur 
  • maaltijd op vrijdag: reserveer voor dinsdag 16 uur

Je kan je reservatie tot de dag voordien om 12 uur annuleren. Op de dag zelf is enkel mogelijk via een attest, anders wordt de maaltijd aangerekend of niet terugbetaald.

Niet gereserveerd?

Niet gereserveerd? Ook dan ben je welkom om te komen eten. In dorpsrestaurant TerHarte is plaats voor 50 personen. Zolang er voorraad is, kan je tussen 12 en 13 uur aanschuiven aan het zelfbedieningsbuffet. Je betaalt eerst aan het onthaal en kiest zelf een zitplaats.

Meer info

Reservatieformulier

Kies een datum van maandag tot vrijdag