Dorpsrestaurant TerHarte menu

In Dorpsrestaurant TerHarte in het Lokaal Dienstencentrum kan je elke weekdag van 12 tot 13 uur terecht voor een lekkere en gezonde maaltijd tegen een betaalbare prijs van 8 euro. Er is ook een sociaal tarief van 6 euro. Gelieve ten laatste drie dagen op voorhand te reserveren. Kom je met 8 of meer personen? Gelieve dan 14 dagen op voorhand te reserveren.

Klik hier om te reserveren

 

dinsdag 19 maart

Erwtensoep

Savooivink met savooienstamppot

Gele rijstpap

woensdag 20 maart

Kippensoep

Varkensstoofvlees met rode kool en aardappelen

Mokkapudding

donderdag 21 maart

Wortelsoep

Kippenoester met appelmoes en aardappelen

Chocomousse

vrijdag 22 maart

Preisoep

Gepaneerde pladijs met garnalen en broccoli en broccolipuree

Roomijs

maandag 25 maart

Zachte paprikasoep

Italiaanse kipfilet, boontjes met tomaat en basilicum en aardappelen

Cassis Royal

dinsdag 26 maart

Toscaanse tomatensoep

Ruggebraad, erwtjes en wortelen en aardappelen

Karamelpudding

woensdag 27 maart

Seldersoep

Kalfsfricassee met knolselderstamppot

Roomijs

donderdag 28 maart

Gevogelteroomsoep

Worst met schorseneren in bechamelsaus en aardappelen

Roomhoorn

vrijdag 29 maart

Minestronesoep

Visstick met tartaarsaus en broccolistamppot

Frambozenmousse

maandag 1 april

Wortelroomsoep

Cordon bleu, spruitjes met spek en aardappelen

Tiramisu

dinsdag 2 april

Erwtensoep

Kipkoteletje op grootmoeders wijze met fijne boontjes en rozemarijnaardappelen

Condérijst met ananas

woensdag 3 april

Spinaziesoep

Kalfs blinde vink, witte kool met bechamelsaus en peterselieaardappelen

Semoule met rozijnen

donderdag 4 april

Tomatensoep

Videe met frieten

Mokkapudding

vrijdag 5 april

Minestronesoep

Kabeljauwhaasje, groene kruidensaus en preistamppot

Eclair

maandag 8 april

Knolseldersoep

Kip appel brie, bloemkool  met bechamelsaus en aardappelen

Yoghurt

dinsdag 9 april

Courgettesoep

Vleesbroodje met snijboontjes en aardappelen

Gele rijstpap

woensdag 10 april

Kervelsoep

Varkensstoofvlees met wortel-spruitjespuree

Chocolademousse

donderdag 11 april

Velouté met brunoise

Gevulde tomaat, erwtjes met spek en ui en aardappelen

Karamelpudding

vrijdag 12 april

Tomaat-mozzarellasoep

Heek delight met tomaat en basilicum en puree met sjalot en tomaat

Frambozenmousse

maandag 15 april

Aspergesoep

Cordon bleu met gestoofde boontjes en aardappelgratin

IJscrème triotranche

dinsdag 16 april

Toscaanse tomatensoep

Gebraad met schorseneren en aardappelen

Fabiolarijst

woensdag 17 april

Cressonsoep

Lente stoofpotje van kip met zomers slaatje en rozemarijnaardappelen

Chocoladepudding

donderdag 18 april

Bloemkoolsoep

Boomstammetje, knolselder in kaassaus en aardappelen

Rijsttaartje

vrijdag 19 april

Wortelsoep

Pangasius delight met Hollandse saus en spinaziestamppot

Vanillepudding

maandag 22 april

Paasmaandag, restaurant gesloten

dinsdag 23 april

Kippenroomsoep

Schnitzel Festin, prei in room en aardappelen

Fruityoghurt

woensdag 24 april

Tomatenbouillon

Chipolata met rode kool en aardappelen

Mascarponedessertje

donderdag 25 april

Cressonsoep

Koude schotel met hesp en aardappelblokjes in zonnebloemolie

Cake

vrijdag 26 april

Knolseldersoep

Pladijs meunière en puree met tomaat en sjalot

Roomijs

maandag 29 april

Wortelsoep

Kip cordon bleu, broccoli in room en fijne kruiden en aardappelen

Café Liégeois

dinsdag 30 april

Vermicellisoep

Vol-au-vent met frieten

Cacaopudding

 

De maaltijden kunnen allergenen, glutenbevattende granen, schaaldieren, eieren, vis, pinda, soja en afgeleiden, melk inclusief lactose, noten, selderij, mosterd, sesam, zwaveldioxine en sulfieten, lupine en weekdieren bevatten. Heb je een van deze allergenen? Neem dan contact op met de keukenverantwoordelijke via 014 53 87 87.