Verzorging in TerHarte

In Lokaal Dienstencentrum TerHarte kan je terecht voor verzorging op maat.

Kapsalon Cindy

Het kapsalon in Lokaal Dienstencentrum TerHarte is elke dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag open en werkt enkel op afspraak. Hier kunnen senioren vanaf 50 jaar en andersvaliden terecht voor haarverzorging. Het kapsalon biedt haarzorg aan sociaal aanvaardbare tarieven. Meer info over die tarieven kan je krijgen bij het onthaal van het Lokaal Dienstencentrum (014 53 87 87 en dienstencentrum@westerlo.be).

Een afspraak maak je met kapster Cindy op 0489 65 35 97

Bad nemen

Je kan in Lokaal Dienstencentrum TerHarte ook elke namiddag terecht om met met hulp van je thuisverpleegkundige een bad te nemen in een hoog-laagbad. Het bad is aangepast voor personen met een beperking. Je brengt je eigen badproducten en linnengoed mee.

De prijs bedraagt 5 euro. De thuisverpleegkundige wordt meestal terugbetaald door je mutualiteit. Reserveren is nodig en kan bij het onthaal van het Lokaal Dienstencentrum.

Voetverzorging Anouk Melis

Gezonde en goed verzorgde voeten maken het leven heel wat gemakkelijker. Een regelmatige controle en verzorging door een pedicure is nodig voor bijvoorbeeld senioren, mensen met een handicap en diabetespatiënten.

In Lokaal Dienstencentrum TerHarte is er een dienst voetverzorging. Je kan er na afspraak op weekdagen terecht bij medische pedicure Anouk Melis. Een uitgebreide behandeling bestaat uit het reinigen van nagels en nagelriemen, het knippen en eventueel behandelen van nagels, het verwijderen van eelt, het verzorgen van bijvoorbeeld likdoorns en kloven en een voetmassage. Je krijgt er ook advies over het onderhoud van je voeten. Eventuele problemen worden van nabij opgevolgd.

Een behandeling kost 18 euro en betaal je contant aan de pedicure. Zij levert ook de nodige attesten af voor terugbetaling van de behandeling door het ziekenfonds. Gelieve op voorhand je afspraak vast te leggen.

Voetverzorging Lokaal Dienstencentrum TerHarte
Anouk Melis - 0472 31 57 19

Meer info