Nieuws

  • 20 september 2021
Fiberklaar naar Herentals en Westerlo

Het Fiberklaarnetwerk komt naar Herentals en Westerlo

Westerlo investeert graag mee in een innovatieve toekomst en maakte bekend dat Fiberklaar zijn open fibernetwerk plant uit te rollen in Voortkapel, Oevel en Oosterwijk. Op die manier kunnen inwoners van Westerlo binnenkort genieten van de internetvoordelen van een glasvezelaansluiting.
Olenseweg ter hoogte van Vlasland
  • 15 september 2021

Werken op Olenseweg in Zoerle-Parwijs

De Vlaamse overheid werkt aan de verkeerveiligheid van de Olenseweg rond Zoerle-Parwijs. Aan het kruispunt met Bergveld, Stippelberg en Zoerleberg zijn de fietspaden en de fietsoversteken vernieuwd.
Wegomlegging
  • 17 augustus 2021

Werken en evenementen met verkeershinder

Laatste aanpassing op vrijdag 24 september 2021
Finse piste schoenen
  • 20 juli 2021

Zalig wandelen en lopen in eigen dorp

Nog even kunnen wandelen of lopen dicht bij huis, in en rond je eigen dorp. Zalig!
Beeltjens
  • 7 september 2021

Ontwerpreglement over toegang tot Beeltjens-Kwarekken en Sterschotsbos ter inzage

Tot 5 oktober ligt het ontwerpreglement ter inzage dat de toegankelijkheid regelt van twee natuurdomeinen in onze gemeente. Het gaat over de natuurdomeinen Beeltjens en Kwarekken in Westerlo en Sterschotsbos in Tongerlo.
Sportieve groetjes uit Westerlo
  • 17 augustus 2021

Sportieve groetjes uit Westerlo!

September is hét moment om kennis te maken met het ruime sportaanbod in onze gemeente. De gemeente organiseert tal van sportactiviteiten. Maar ook onze vele Westelse sportclubs zetten hun deuren wagenwijd open voor al wie eens wil komen proeven tijdens de Maand van de sportclub.
rookstopcursus_algemeenbeeld
  • 12 juli 2021

Rookstopcursus in Westerlo en Herselt

Rook je maar wil je er graag mee stoppen? Of ben je nog niet helemaal overtuigd maar wel al op zoek naar wat informatie? Grijp je kans en kom naar de gratis infosessie in september. Nadien beslis je zelf of je al dan niet deelneemt aan de rookstopcursus.
Bike 2 School
  • 27 augustus 2021

Bike2School

Op de STRAP-dag op vrijdag 17 september hebben we het fietsproject Bike2School officieel op gang getrapt. Bike2School stimuleert lagereschoolkinderen om te voet, met de step of met de fiets naar school te gaan. Deze verplaatsingen worden automatisch geregistreerd.
Gracht aan de abdij Oevelse dreef
  • 26 juli 2021

Openbaar onderzoek digitale atlas onbevaarbare waterlopen

Tot 28 februari kan je het ontwerp van de digitale atlas van onbevaarbare waterlopen en publieke grachten inkijken en becommentariëren op www.integraalwaterbeleid.be.
werken Gevaertlaan 23 september
  • 29 juni 2021

Heraanleg Gevaertlaan Heultje

Stand van zaken op vrijdag 24 september