Nieuws

  • 20 juli 2021
Finse piste schoenen

Zalig wandelen en lopen in eigen dorp

Nog even kunnen wandelen of lopen dicht bij huis, in en rond je eigen dorp. Zalig!
campagnebeeld online verlengen
  • 20 juli 2021

Online verlengen van je bestaande zwemabonnementen en -beurtenkaarten

Vanaf 20 juli kan je jouw bestaande zwemabonnementen en -beurtenkaarten van zwembad De Beeltjens online verlengen via onze webshop. Nieuwe abonnementen en beurtenkaarten moeten nog wel rechtstreeks aan onze balie aangekocht worden.
Brug Gemeentestraat
  • 14 juli 2021

Einde proefopstellingen verkeer in Oevel

De proefopstelling waarbij de Gemeentestraat en de Onze-Lieve-Vrouwstraat afgesloten worden van de Nijverheidsstraat en de proefopstelling met eenrichtingsverkeer in Loofven verdwijnen binnenkort.
Gevaertlaan
  • 29 juni 2021

Heraanleg Gevaertlaan Heultje

Begin augustus start aannemer Hegrola met de heraanleg van de rijweg en de fietspaden van de Gevaertlaan in Heultje. Eerst komen de bocht naar de Gravin de Merodestraat en het kruispunt aan de kerk in het centrum van het dorp aan de beurt.
westels kampioenschap wielrennen
  • 15 juli 2021

Kampioenschap van Westerlo Wielrennen op zaterdag 21 augustus

Op zaterdag 21 augustus vindt het Kampioenschap van Westerlo wielrennen plaats. Deze zestiende editie vindt plaats in Heultje en staat garant voor wielerfun voor elke wielertoerist, wielerclub en wielerliefhebber.
rookstopcursus_algemeenbeeld
  • 12 juli 2021

Rookstopcursus in Westerlo en Herselt

Rook je maar wil je er graag mee stoppen? Of ben je nog niet helemaal overtuigd maar wel al op zoek naar wat informatie? Grijp je kans en kom naar de gratis infosessie in september. Nadien beslis je zelf of je al dan niet deelneemt aan de rookstopcursus.
cover roefelboekje
  • 24 juni 2021

Roefelboekje als alternatief voor de jaarlijkse hoogdag voor kinderen

Roefeldag is al jarenlang een hoogdag voor de kinderen in Westerlo. Op deze dag kunnen kinderen een kijkje nemen in de wereld van volwassenen en zelf dingen uitproberen zoals helpen op de boerderij, leren spuiten met een waterslang bij de brandweer of honden trainen in de hondenclub.
Gij zijt ne propere, gij!
  • 14 juli 2021

Mooimakers

Een gezellige gemeente waar we graag wonen is een propere, mooie gemeente. Daarom is Westerlo toegetreden tot een coachingstraject van Mooimakers. Dit coachingtraject wordt mee gecoördineerd door IOK Afvalbeheer.
Benovatiecoach
  • 30 juni 2021

Benovatiecoach gezocht

Wil je graag beter renoveren of BENOveren, maar weet je niet goed hoe? Doe dan mee met de groepsaankoop BENOvatiecoach.
Gietijzeren lampenkap aan gemeentehuis foto Irene Deswert
  • 21 juni 2021

Livestream gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn maandag 21 juni

Op deze webpagina en via Facebookpagina Gemeente Westerlo kan je op maandag 21 juni de gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn live volgen. De livestreaming start om 18 uur.