Rookstopcursus in Westerlo en Herselt

  • 12 juli 2021

Rook je maar wil je er graag mee stoppen? Of ben je nog niet helemaal overtuigd maar wel al op zoek naar wat informatie? Grijp je kans en kom naar de gratis infosessie in september. Nadien beslis je zelf of je al dan niet deelneemt aan de rookstopcursus.

Hoe werkt het?
De rookstopcursus start met een gratis infosessie op dinsdag 21 september in Westerlo of op woensdag 22 september in Herselt. Als je nadien wenst deel te nemen, volgen er nog acht groepsessies, begeleid door tabakoloog Els Bosch. Ze begeleidt je met kennis van zaken doorheen het stopproces, bereidt je voor op de rookstopdag, geeft tips en traint je vaardigheden om herval te voorkomen en dit alles in groep. Want stoppen met roken in groep is een wetenschappelijk onderbouwde aanpak.

Wat kost het mij?
De infosessie is gratis volgen. Voor de acht groepssessies betaal je maximaal 48 euro in totaal. Als je recht hebt op een verhoogde tegemoetkoming, betaal je maximaal 24 euro. 

Inschrijven
Inschrijven voor de infosessie kan via deze link. Kom vrijblijvend langs. Nadien kan je alsnog bepalen of je deelneemt aan de volledige rookstopcursus of niet.  

Veel succes met jouw rookstop!

rookstopcursus met wist je datjes